AFAS Software Reviews

4.6
Overall rating
(7)
Reviews

4.6
Overall rating
(7)
Reviews
Learn More

User Reviews Overview

About AFAS Software

Designed for businesses in accounting, education, construction and other industries, AFAS Software is a cloud-based enterprise resource planning (ERP) tool that helps manage inventory data, budgeting, customer orders, payroll...

Learn more

Feature ratings

Value for Money
4.4
Features
4.1
Ease of Use
4
Customer Support
5

All AFAS Software Reviews Apply filters

Filter by:
Sort by:
7 reviews

Browse AFAS Software Reviews

7 of 7 reviews
Sort by:
Bart
  • Industry: Information Technology & Services
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source
Value for Money
4
Features
4
Ease of Use
4
Customer Support
5

5
Reviewed on 25/10/2022

Afas online and full product from quote to order to finance

Very happy with it, we migrated 2 years ago to Afas and this was one of the best migrations / decisions we made! Business processes are very easy!

Pros

The quote0ing module is easy to use, creating quotes are simple. From quote to order to purchasing management works very good. The ordermanagement to invoice workflow is very easy to use. One of the best options is the subscription module and invoicing this subscriptions.

Cons

Price and the CRM module. Crm is very basic and we can't use it the way we would like to use CRM

Julie
  • Industry: Farming
  • Company size: 11–50 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source
Value for Money
5
Features
4
Ease of Use
4
Customer Support
5

4
Reviewed on 22/06/2023

AFAS brengt structuur, efficiëntie en digitalisering

De opleidingen, open AFAS dagen en het online 'help' portaal bieden veel ondersteuning. Het is fijn om te weten dat AFAS blijft vernieuwen en verbeteren. Als bedrijf dat blijft groeien verwacht je ook dat je software pakket en omkadering dit ook doet.

Pros

Het grote voordeel is dat je zelf de implementatie voorziet. Hierdoor kan je het programma helemaal op maat van je bedrijf afstemmen. De lay-out van zowel het gebruik van de software voor collega's als de documenten kun je helemaal aanpassen, erg gebruiksvriendelijk.

Cons

Omdat je de implementatie volledig zelf onderhanden moet nemen vereist dat tijd. En laat dat nu iets zijn dat we allemaal tekort komen. Bij een wijziging kan je soms achterliggend zaken mee veranderen waar je op die moment niet aan denkt. Autorisatie per gebruiker voorzien is een heel kluwen, dat gaat echt niet vlot.

Mischa
Mischa
  • Industry: Renewables & Environment
  • Company size: 201–500 Employees
  • Used Daily for 2+ years
  • Review Source
Value for Money
N/A
Features
4
Ease of Use
4
Customer Support
N/A

5
Reviewed on 11/02/2024

All in one systeem

Pros

Fijn dat bijna alles mogelijk is. Sinds we zijn overgegaan naar afas online en Profit 1 is dat een stuk makkelijker werken dan in de oudere profit versies.
Aan te passen aan alle behoeftes van de klant maar kan daardoor wel complex worden

Cons

Lastig om alle collegas mee te krijgen met veranderingen.
Voordat we afas online gebruikten was het een log programma(o.a. doordat we veel vrije velden hadden)

Top AFAS Software Alternatives

Verified Reviewer
  • Industry: Building Materials
  • Company size: 1,001–5,000 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source
Value for Money
4
Features
4
Ease of Use
4
Customer Support
5

5
Reviewed on 27/11/2023

Een wereld van verschil!

Super fijn met gebruik van de app maar ook van de website. Ik raad elk bedrijf aan om dit te gebruiken voor zijn organisatie.

Pros

De app
Makkelijk website
Handig en makkelijk in gebruik voor zowel medewerker als de gene die alles moet bijhouden.

Cons

In het begin van de introductie van de app werkte alles niet zo lekker. Inmiddels werkt alles wel weer perfect.

Liam
  • Industry: Construction
  • Company size: 51–200 Employees
  • Used Daily for 1+ year
  • Review Source
Value for Money
5
Features
5
Ease of Use
5
Customer Support
5

5
Reviewed on 23/09/2022

Bouw revieuw

Tot de dag van vandaag zeer positief

Pros

Gemakkelijkheid, de integratie van alle onderdelen in het pakket.

Cons

Niet echt van toepassing? De problemen van wat we hadden in het vorig pakket zijn hier mee weggevallen.

Rosanne
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: 51–200 Employees
  • Used Monthly for 1+ year
  • Review Source
Value for Money
N/A
Features
4
Ease of Use
3
Customer Support
N/A

4
Reviewed on 02/12/2022

Gebruikservaring Afas

Positief

Pros

Het product kan veel breder worden ingezet dan alleen salarisadministratie

Cons

Het product juist inrichten en gebruikersgemak is som lastig door de vele opties

Anouk
  • Industry: Hospital & Health Care
  • Company size: Self Employed
  • Used Monthly for Free Trial
  • Review Source
Value for Money
4
Features
4
Ease of Use
4
Customer Support
N/A

4
Reviewed on 02/05/2023

Handige software voot boekhouding en salaris

Fijne, overzichtelijke software voor salarisadministratie.

Pros

Dat het een heel overzichtelijk design heeft.

Cons

Het is wel vrij prijzige software. Misschien zijn er goedkopere alternatieven.

7 reviews